Diskuse

Probudili jsme se v totalitním policejním státě?

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JM

Pokud se policie někomu nabourá do počítače, měl by soud automaticky vyřadit jakýkoliv důkaz založený na čemkoliv co v takovém počítači policie našla. Nevím, jak jinak by bylo možné zabránit vyrábění důkazů.

0 0
možnosti
LC

Pane autore, s trochou divočejší fantazie si dokážu představit, že si policie vámi popisovaný software opravdu pořídila, aby s jeho pomocí mohla šmírovat zájmové osoby i bez povolení soudu. Ovšem ve chvíli, kdy bez jakýchkoliv důkazů začínáte psát o sympatiích policistů k neonacistům a naznačujete spiknutí, jste to už za vlasy přitáhl příliš. Když jsem byl menší, lidem jako vám se říkávalo: Houpat nás můžeš, ale jenom tak, abychom nevypadli;-)

0 0
možnosti
Foto

Policajci neonacisté jsou skupinkou, které je třeba se bát až zítra. To jsou mladí kluci, kteří se teprve propracovávají na nějaké pozice.

Tam, kde se podpisují nákupy takovéto techniky a kde se rozhoduje o jejím nasazení, stále ještě obývají kádry prověřené předlistopadovými kádrováky.

Chápu, že levicově orientovaný člověk vidí nebezpečí napravo, a že boj proti nacistům je podmínkou k přizvání ke stolu zasloužilých štamgastů, ale neměl by ignorovat, že problémy jsou především tam, kde se po 89 nepodařilo provést radikální řez a očistit stav od předlistopadových stranou prověřených soudruhů.

2 1
možnosti