Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

M63i20l30a10n 14S63t27e48h32l33í22k 7920979663531

Láďa Hruška, Leoš Mareš, Petr a Pavel Novotní. Většinou bulvár nejhrubšího zrna. A Ožuch na to pochopitelně skočí.

+1/0
7.9.2015 9:49
Foto

D48a89v69i14d 89H60o46m92o76l10a 4812392759553

Pizza je pizza a rohlík je rohlík. Rohlíková pizza je blbost, leda snad, kdyby pizzové těsto natřel rajčaty a na to položil rohlík. To je ovšem z gastronomického hlediska perverze nejhrubšího zrna.

Závistivý rozhodně nejsem, přeji úspěch každému, nicméně myslím, že každý by měl vynikat v tom, co opravdu umí. A pan Hruška rozhodně neumí vařit a jediné, co těmito perverzními recepty dosahuje, je totální degradace gastronomie a navíc podpora špatných stravovacích návyků.

+1/0
7.9.2015 9:20
Foto

D97a34v18i88d 25Z46á23p70a46l 9895175167682

Konečně o Hruškovi napsal někdo, kdo nemá mindrák. Není to umění, není to gastronomie, ale sám jsem nahlédl a divil jsem se, že žádné vyložené prasárny tam nejsou. Prostě normální obyčejná kuchařka, která se bude jen víc prodávat. ;-)

0/0
6.9.2015 17:47

J97i96ř16í 22S82v44o98b17o76d38a 2483139219273

Pan Hruška umně využil situace na trhu gastronomie. Je to dobrý podnikatelský záměr. Byl úspěšný, to se v České republice neodpouští. ;-D;-D

+1/0
4.9.2015 21:33

L26u52b10o31š 34Č51e92r34n98ý 6149149817298

Trh gastronomie? Víte vy vůbec co to je?

+1/0
4.9.2015 23:02

R40o76m53a78n 96S83t90o47n95e70k 1869973939751

vaření pana hrušky je urážka gastronomie

+1/0
6.9.2015 20:29

B47e31d94ř69i84c13h 29M95a27r46j67a82n64k74o 6720967113187

Vážený autore, to co dělá pan Hruška, je naprostá degradace gastronomie. Nic jiného k tomu nelze říci... Magdaléna Dobromila Rettigová a Vilém Vrabec se obrací v hrobě.

A nyní vážně. Pan Hruška se inspiroval dobou tzv. Protektorátu, kdy se kvůli nedostatku různých potravin dělaly náhražky-místo kávy pražené žito atd. Dále využil současného trendu uspěchané doby, kdy ani na jídlo není čas. Dříve se u stolu scházela celá rodina a společné jídlo bylo událostí. To bohužel se dnes nepěstuje a pan Hruška na tom šikovně vydělává.

Zdůrazňuji, že se nepovažuji za závistivého Čecháčka!!!!!!!!

+5/0
4.9.2015 16:14

L11i24b68o39r 32S58l51i29v30a78n30s81k22ý 9338394757551

Obsahuje Láďova kuchařka i Váš recept na vlčáka na smetaně?

+2/0
4.9.2015 14:17

B13e13d44ř28i77c10h 44M58a17r20j23a29n25k74o 6970687773967

A co teprve psíčková či kokršpanělský ptáčky......;-D;-D;-D

+1/0
4.9.2015 16:01

M79i17c18h97a46l 27O65ž82u50c75h 6454336444526

Knihu jste neviděla a mluvíte o tom, co tam je či není. Až půjde kolem knihkupectví, tak nahlédněte. Jsou tam samozřejmě promyšlenějsí recepty. Na jogurtových řízečcích nevidím nic špatného a spousta dívek z mých vrstevnic neví ani, co to perkrlt je. Kniha je právě pro takové lidi. Rohlíkové pizzy nejsou o nic horší nebo lepší než nějaké slané pečivo z listového těsta. Chutná to dobře a to jedinné mě zajímá. Taky si rád dám něco opravdu úžasného, ale proč nevyužít pár dní staré rohlíky?

+1/−2
4.9.2015 13:51

M88i29c69h93a66l 88O32ž24u34c79h 6254476374106

Toto bylo mířené paní Čížkové

+1/0
4.9.2015 13:56

H14e14l31e22n44a 35Č59í67ž46k14o66v26á 9621941582678

Jo, knihu jsem neviděla a ani ji vidět nechci. Jestli někdo neví, co je to perkelt, tak nemá studovat knihy za dvě nebo tři stovky, ale má se zeptat babičky, matky nebo tchyně. Protože perkelt je když... vezmete máslo, olej nebo sádlo (co je komu libo), na to hodíte pár cibullí (nakrájených nebo nastrouhaných, opět jak je komu libo), asi tak po minituce na to nasypete kostičky masa (hovězí, vepřové, skopové, jehněčí, rybí, drůbeží... opět jak je komu libo), pět minut to opékáte, aby se maso zatáhlo, pak na to nasypete nakrájená rajčata a papriky, zasypete to paprikou (myslím kořením) a pak to hodinu až dvě (podle toho, co máte za maso) necháte spánembohem existovat, maximálně to mírně podlijete. Neexistuje snad jednodušší pokrm (je to vlastně jen ragú, které stejně tak dobře může dělat s jakoukoli zeleninou, houbami, nebo kořením).

Ale nejde o to, že je to jednoduché, ono to totiž je "normální" jídlo, které zvládne každé desetileté dítě, pokud ho neodháníte od plotny.

A k těm jogurtovým řízečkům: já na nich tedy jednu zásadní špatnost vidím, totiž znehodnocení jogurtu. A využití pár dnů starých rohlíků? Nevím, ale předpokládám, že normální člověk snad odhadne, co se doma sní a nekupuje nadbytečně mnoho rohlíků.

+3/−1
4.9.2015 14:51

M39i95c14h14a12l 88O74ž65u81c37h 6824976894656

Je z vás cítit velký mindrák :)

+1/−4
4.9.2015 15:29

H78e46l54e33n88a 19Č92í30ž81k64o36v50á 9351371642658

Mindrák z čeho? To mi tedy vysvětlete.

+4/0
4.9.2015 17:09

P66a41v71e66l 69H18e98k 8267206543601

Celkem bych pomlčel oč je horší či lepší rohlíková pizza vzhledem k tomu co se dnes snaží vydávat za rohlíky.

0/0
4.9.2015 15:37

Z93d84e19n30ě68k 36M96a25š22e23k 7882938665774

Láďa Hruška obratně zpeněžil recepty, které mu zdarma poslali důvěřiví hlupáci. Proto je jen v pořádku, když část zisku odvádí seniorům.

Letmo jsem zaznamenal, že na Primě? bude mít svůj pořad, něco jako byl receptář Přemka Podlahy. V upoutávce buntošil, aby mu lidé posílali svoje nápady a "vychytávky". Takže za rok, za dva, se dočkáme nové knihy - Báječné nápady Ládi Hrušky.

+4/−1
4.9.2015 13:51

M19i23c48h77a60l 62O46ž10u26c69h 6514366324946

Závistivej čecháček.

+1/−3
4.9.2015 13:52

Z70d46e37n22ě43k 57M97a44š72e43k 7672238385214

Těší mě, Mašek.

+6/−1
4.9.2015 13:56

M51i52c76h46a15l 88O59ž93u59c48h 6584916234926

Ou jsi mě úplně zničil :) bylo by možné se potkat, rád bych někdy viděl, jak takoví smutni a zavistiví lidé vypadají v reálu

+1/−2
4.9.2015 14:00

Z68d49e78n41ě13k 11M54a75š84e76k 7592188785744

Ne, to by skutečně možné nebylo. Potkávám dost jiných hlupáků a nevychovanců.

+2/0
4.9.2015 14:11

H50e14l20e47n33a 35Č58í73ž91k15o30v43á 9451751862888

Ale prosím vás... V případě rozporů okolo pana Hrušky přece nejde o hájení vysoké gastronomie. Sama většinou, zejména v týdnu, vařím zcela obyčejně, z obyčejných, tradičních surovin. Pokud ovšem někdo považuje perkelty, dušené hovězí, pečené kuře, dušenou mrkev či květákový mozeček za vysokou gastronomii, tak jsem asi vážně v jeho očích kulinární snob. Snad i proto, že pojem "rohlíková pizza" prostě nechápu a chápat odmítám. Buďto si zajdu na pizzu opravdou, a pokud si to nemůžu dovolit, tak si na ten rohlík prostě natřu žervé nebo máslo, hotovo a šmytec.

A ta rychlost? Víte, kolik teplých jídel si můžete připravit dílem několika minut? Co takhle třeba volská oka, míchaná vejce, brambory s tvarohem, teplý jablečný kompot, palačinky? To všechno jsou obyčejné, nutričně hodnotné pokrmy z laciných surovin, žádný luxus.

+7/0
4.9.2015 13:43

Z63d51e44n14ě74k 33M64a35š20e36k 7662758665104

Samozřejmě. Nehledě na to, že na internetu jsou tisíce zajímavých receptů a zadarmo. A bez hrušek.

+3/0
4.9.2015 13:53



NOVÝ KODEX BLOGERA

Petice

Jaké jsou novinky kromě Politické arény? Podívat se můžete tady.

Žebříčky



Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS

Najdete na iDNES.cz

mobilní verze
© 1999–2017 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je členem koncernu AGROFERT.