Diskuse

Chovanec musí okamžitě odstoupit!

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JR

J16a70n 22R39á28ž

14. 8. 2015 16:02

No v jisté sousední zemí stačilo k rezignaci podezření, že prezident přijal jisté, pomerně k naší praxi nezajímavé zvýhodnění, od soukromého subjektu. Ani to nemuselo být podezření z nějakého úplatku, čili proměny vína v peníze.

U nás nestačí ani důvodné a ze známých i veřejně dostupných faktů lehce doložitelné podezření o osobní odpovědnosti tehdy ministra financí, dnes premiéra, za poškození státu nevýhodným převodem státního majetku, popřípadě u jiného ministra důvodné podezření z krytí korupce podložené i pokřiveností charakteru (podraz na své partnery - Chovanec a kauza "Lány) nestačí u našich nejenom k rezignaci, ale ani k " začervenání" se studem a omluvě.

P.S. Takové aféry, které se periodicky na čelné funkcionáře ČSSD provalí, o Babišově střetu zájmu nemluvě, by jinde pro tuto stranu znamenalo politickou smrt, ale u nás vítězství ve volbách. A "normální" občan se diví!

1 0
možnosti
DB

Klaus kdysi dávno ve velmi podobné situaci řekl, ..."že nezná jiný způsob financování stran." (přibližná citace) Zajímavé, že?

0 0
možnosti
LH

A toho se chytla nejvíc ČSSD:-P:-P:-P:-P

2 0
možnosti
Foto

J52a87n 32N41e63t51o54p89i34l

14. 8. 2015 11:48

Nejsem volič ČSSD a jsem značně dalek toho bránit nějakého politika. Ale Vaše vývody jsou buď maximálně amatérské nebo zcela vědomě záměrné. Píšete, že jsou "další fakta, která nikdo nevyvrací". Jenomže ta fakta nedokazují absolutně nic. Ani nepřímo. V ČSSD jsou dvě křídla a Chovanec odhalením lánské schůzky jedno křídlo podrazil a to druhé se mu za to odvděčilo pozicí statutárního místopředsedy strany a funkcí ministra financí. Proto by mě vůbec nepřekvapilo, kdyby se chtěl někdo pomstít. Využít oněch fakt, o kterých Vy říkáte, že je nikdo nepopírá, přidat si k tomu trochu "omáčky" a pokusit se Chovance odstranit. Já netvrdím, že to tak je, ale zatím jsem nezaznamenal jediný důkaz, který by, byť nepřímo, svědčil proti Chovancovi. A to nemluvím o tom, že dle mého by byl Chovanec blázen, kdyby si o něco takového řekl teď, kdy byl odsouzen jeho bývalý spolustraník Rath prakticky za totéž. Mimochodem, viděl jste díl "Muž přes palubu" ze seriálu "Jistě, pane premiére" ? Jako podle šablony. A text "Pane premiére, Vy jste to zvládl přímo brilantně. On odešel a nikdo vlastně pořádně neví proč." je jako z učebnice zákulisních politických intrik.

1 0
možnosti
Foto

J96a63n 54N84e98t17o65p16i28l

14. 8. 2015 11:49

oprava - samozřejmě "funkcí ministra vnitra"

0 0
možnosti