Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu

Láďa Hruška se vrací. Pokřtil kuchařku, která opět trhá rekordy!

4. 09. 2015 13:03:13
Staronová tvář televize Prima Láďa Hruška vydal novou kuchařku, se kterou opět slaví obrovský úspěch a v prodejnosti jej nepředčí ani Bible.

Ve středu 3.9. v Muzeu gastronomie Láďa představil svou druhou kuchařku. Celou akcí provázel moderátor Leoš Mareš a akce se účastnili i Petr a Pavel Novotní, kteří se s jejich agenturou 6p postarali o vydání knihy.

Kuchařka samotná je udělána opravdu skvěle a není divu, že všech 50 000 kusů je již prodáno a nyní se dělá dotisk. V kuchařce najdeme spoustu zajímavých receptů na předkrmy, polévky hlavní chody, ale i nějaké dezerty. Jak sám kuchtík proklamuje, je to kniha pro samouky a všechny recepty zvládne i to největší nemehlo. Kdo čeká nějakou vysokou gastronomii, sáhne pravděpodobně po kuchařkách jiných autorů, ale pokud patříte mezi ty, co si maximálně ohřejí mraženou pizzu v mikrovlnce, tak je tenhle titul přesně pro Vás. Ačkoliv se opravdu nejedná o nějaké promyšlené kulinářské zázraky, tak nenajdeme v samotné knize žádný do oči bijící nesmysl či zvěrstvo. :)

Sám jsem měl možnost na samotném křtu ochutnat několik pokrmů ze samotné kuchařky, jako je Syrečkový tatáráček nebo Jogurtové řízečky z trouby. Vše bylo opravdu vynikající a pokrmy dokáže připravit i ten, co stojí poprvé v kuchyni a to doslova za pár minut. Sám jsem se o tom přesvědčil, když jsme hned ten den chtěli návštěvu pohostit něčím jiným než brambůrky z obchodu a opravdu během deseti minut jsme připravili Rohlíkové mini pizzy z trouby. My i návštěva jsme si na něčem tak jednoduchém opravdu pochutnali. Jak jsem již řekl, kdo čeká vysokou gastronomii, tak v knize jí nenajde, ale pokud patříte mezi ty, co se většinou stravují po hospodách a nechtějí trávit v kuchyni mnoho času, tak na pultech zřejmě není lepší volba než Láďova nová kniha.

Samotné recepty jsou psány opravdu bez nějakých zbytečných kudrlinek a všechny jsou obohaceny o „vychytávky“ z nichž většinu napsal moderátorův bratr, který je vystudovaným kuchařem a u všech je připojena fotografie samotného pokrmu a kniha působí vizuálně opravdu dobře.

Ačkoliv je na Hrušku velmi často pliváno z míst gastronomických „odborníků“, Hruška narozdíl od jiných bez toho, aniž by o tom neustále mluvil, dává opravdu hodně na dobročinné účely. Z každého prodaného kusu kuchařky Láďa Hruška se vrací půjde část zisku na Fond Ládi Hrušky na podporu seniorů.

Autor: Michal Ožuch | pátek 4.9.2015 13:03 | karma článku: 12.59 | přečteno: 940x

Další články blogera

Michal Ožuch

Českou republiku zaplavily zrůdy!

Spousta „lidí“ by si jistě přála, aby můj nadpis byl směřován imigrantům, avšak jim směřován není a tito lidé mohou klidně přestat číst dál.

3.9.2015 v 9:28 | Karma článku: 18.07 | Přečteno: 2050 | Diskuse

Michal Ožuch

Kauza Lukáš Nečesaný – kadeřnice velice zvláštně mění výpověď!

Před soudem opět stojí Lukáš Nečesaný (23), který byl odsouzen za pokus o vraždu ke třinácti letům, z čehož si odseděl dva a půl roku ve vězení a následně byl propuštěn díky stížnosti na porušení zákona,

2.9.2015 v 12:45 | Karma článku: 27.95 | Přečteno: 2353 | Diskuse

Michal Ožuch

Rom nesmí být odmítnut, protože je Rom!

Komentátoři, novináři blogeři a spousta dalších má radost. Máme opět o čem psát. Navíc, se jedná o velmi vděčné téma, která přinese tolik očekávanou pozornost.

15.8.2015 v 16:04 | Karma článku: 35.06 | Přečteno: 2104 | Diskuse

Další články z rubriky Hobby

Tomáš Houška

Manifest pijáka kávy

Mám rád dobrou kávu. To je problém, protože míst, kde mi ji připraví, je tuze málo. Po Praze kromě čaovny U legionáře tak dva tři další podniky a to je vše. Nemáte náhodou cukrárnu, bar nebo kavárničku? Pak by to bylo pro vás.

11.7.2017 v 9:35 | Karma článku: 16.22 | Přečteno: 437 | Diskuse

Jiří Mitáček

Jak jsem si pořídil „motůčko“….

Cože, nevíte co to je? Vysvětlím pro kutilské laiky... Je to takové normální kolečko, alias trakař, které má přídavný elektromotor a dokáže s Vámi drandit bez námahy ve skoro jakémkoli použitelném výškovém převýšení.

14.6.2017 v 11:20 | Karma článku: 20.94 | Přečteno: 758 | Diskuse

Kristian Hanko

Chytrý tuning

Hned na úvod se přiznám, že nejsem velký vyznavač tuningů pro osobní automobily. S tuningem u automobilů je to totiž dost podobné, jako s make-upem u žen: když ho dáte příliš, zničíte to, co je přirozeně hezké!

13.6.2017 v 14:20 | Karma článku: 3.97 | Přečteno: 114 | Diskuse

Černá Kristýna

Slepice od jedný do stojedný

Nedávno jsem se rozhodla nakreslit 300 slepic a napsat o tom. Tak tedy, tady máme druhý díl. Jak slepičí projekt pokračuje? Zpočátku bylo nadšení tak velké, že šlo všechno stranou a já kreslila slepice jek vzteklá. Nebude 300 málo?

12.6.2017 v 15:04 | Karma článku: 8.82 | Přečteno: 267 | Diskuse

Martin Mařák

Zázvorové pivo

Pivo můžete vařit mnoha způsoby, vybral jsem ten úplně nejjednodušší a nejlevnější. Konečný produkt sice nemá takovou chuť a pěnu jako Gambáč, ale pít se dá v pohodě a bez problémů splní účel, kvůli kterému ho budete vařit.

10.6.2017 v 14:07 | Karma článku: 5.98 | Přečteno: 218 | Diskuse
Počet článků 69 Celková karma 0.00 Průměrná čtenost 2093
Píšu o všem o čem si myslím, že by se psát mělo. Jsem člověk s názorem a nebojím se ho prezentovat dál.

Seznam rubrik

Napište mi

Vzkaz autorovi


Zbývá 1000 znaků.


Toto opatření slouží jako ochrana proti webovým robotům.
Při zapnutém javaskriptu se pole vyplní automaticky.


více


Najdete na iDNES.cz

mobilní verze
© 1999–2017 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je členem koncernu AGROFERT.